Uunipäärynät

Huuhdo päärynät ja puolita ne. Sivele leikkauspinnoille sitruunamehua.

Sulata voi ja sekoita joukkoon kaneli, hunaja ja pähkinärouhe.

Asette päärynän puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin ja lusikoi pähkinäseosta päälle.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 min,

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Mimosa76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 3964g1512kcal10.7g279.1g3.6g136g
Sitruunamehu, laimentamaton68g14kcal0.2g1.1g0g0.1g
Voi 126g915kcal1.5g0.5g102.5g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g45g164kcal1.6g35.9g1.6g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g135g432kcal1.4g105.4g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl90g577kcal12.6g3.1g56.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8856g7228kcal56g850.2g329g272.2g
Valittu annoskoko4428g3614kcal28g425.1g164.5g136.1g
Annoskoko puolitettuna2214g1807kcal14g212.6g82.3g68.1g
Arvot/100g100g82kcal0.6g9.6g3.7g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348598