Markuksen kasvissosekeitto

Keitä ja soseuta vihannekset mahdollisimman vähässä vedessä.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Lisää kerma ja juusto.

Hauduta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 113g86kcal2.1g17.4g0.2g1.1g
Bataatti, kuorittu 75g61kcal1.2g12.6g0g2.2g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 75g26kcal0.8g4g0.1g2.2g
Lihaliemikuutio Maggi5.5g15kcal0.5g0.4g1.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%25g28kcal0.7g0.7g2.5g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto25g70kcal4.7g0g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana886g569kcal20g70.2g19.2g11g
Valittu annoskoko443g285kcal10g35.1g9.6g5.5g
Annoskoko puolitettuna222g142kcal5g17.6g4.8g2.8g
Arvot/100g100g64kcal2.3g7.9g2.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149902