Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 60g46kcal10.4g0g0.4g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g150g98kcal2.6g18g0g0g
Palsternakka 30g19kcal0.2g3.5g0.1g1.4g
Kalaliemikuutio 2.2g6.7kcal0.2g0.7g0.3g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana886g341kcal26.8g44.8g1.6g3g
Valittu annoskoko443g170kcal13.4g22.4g0.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna222g85kcal6.7g11.2g0.4g0.8g
Arvot/100g100g38kcal3g5.1g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409075