Kesäkurpitsapaistos

Raasta kesäkurpitsa ja suolaa se kevyesti, ja purista hetken päästä vesi pois.

Sekoita kananmuna, jauho ja parmesaaniraaste sekä yrttimausteet.

Paista pizzakivellä tai uunipannulla (180 astetta) noin 20 minuuttia kunnes se on kuivahko ja alkaa ruskistua.

Lisää loput ainekset tässä järjestyksessä ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 113g20kcal0.6g2.8g0.4g0.8g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.1g7.9g0.1g0.4g
Parmesan formaggio da pasta11g51kcal4.5g0g3.7g0g
Basilika, tuore 2.2g0.6kcal0.1g0g0g0g
Oregano, kuivattu 1.1g3.4kcal0.1g0.2g0.1g0.5g
Tomaattikastike, Basilico, Barilla113g61kcal1.7g7.8g2.6g1.1g
Mustapippuri 1.1g3.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Paprika vihreä 45g10kcal0.4g1.1g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss56g174kcal13.5g0.5g12.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana886g916kcal60.4g44.6g52.6g9g
Valittu annoskoko443g458kcal30.2g22.3g26.3g4.5g
Annoskoko puolitettuna222g229kcal15.1g11.2g13.2g2.3g
Arvot/100g100g103kcal6.8g5g5.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235318