Tomaatti vuohenjuusto piirakka

Jauhot ja rasva nypitään muruiksi lisätään vettä sen verran että taikinasta tulee muotoiltava ja kimmoisa, kaulitaan piirakkavuuan pohjalle.

Annetaan levätä 30 kylmässä.

Pohjan päälle levitetään tuorejuusto ja rahkaeos, lisätään reilusti basilikaa ja tomaattiviipaleet, päälle rkl öljyä tipoittain ripoteltuna ja pippuria ja suolaa myllystä.

Valkosipulia myös mausteeksi jos muistaaja ripaus sokeria
paista 225 asteessa 15-20 min. pohjaa voi myös paistaa etukäteen pari minsaa, superherkkua!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 68g232kcal6.9g47.3g0.8g2.4g
Voi 28g204kcal0.3g0.1g22.9g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 2.8g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Kaurahiutale 23g84kcal3.3g12.8g1.6g2.2g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, Soignon, Light42g102kcal11.4g1.1g5.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki70g39kcal6g3.5g0.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g158g32kcal0.9g6g0.5g2.2g
Basilika, kuivattu 17g43kcal2.4g3.5g0.7g6.8g
Ruokaöljy keskiarvo 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana886g1582kcal62.6g150.8g76g27.2g
Valittu annoskoko443g791kcal31.3g75.4g38g13.6g
Annoskoko puolitettuna222g395kcal15.7g37.7g19g6.8g
Arvot/100g100g178kcal7.1g17g8.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255722