J14 Makaronilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli, mausta.

keitä makarooni suolavedessä ja valuta
voitele vuoka ja tee maitomunaseos.

kaada kaikki vuokaan ja paista.

Pinnalle ruiskorppujauhoja.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Reilu), annos 400g113g186kcal22.5g0g11.3g0g
Makaroni ( tumma Torino )85g296kcal15.2g49.8g3.3g5.1g
Kananmuna kuorineen punnittu31g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Milbona Maito rasvaton169g56kcal5.6g8.3g0g0g
Sipuli 25g7.7kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Valkosipuli 8.4g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Culinesse (Flora), annos 10g11g52kcal0.1g0.1g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana886g1290kcal95.6g121.8g46.6g11.4g
Valittu annoskoko443g645kcal47.8g60.9g23.3g5.7g
Annoskoko puolitettuna222g323kcal23.9g30.5g11.7g2.9g
Arvot/100g100g146kcal10.8g13.7g5.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=442750