Helppo kanakeitto

Keitetään lihat litrassa vettä kypsäksi, mausteita saa halutessa laitta keittoliemeen.

Keitto kattilaan laitetaan 3 l vettä+ perunasipulit+ juurekset ja liemikuutiot.

Tarkista maku ja mausta lisää maun mukaan.

Ei tarvi keittää monta minuuttia niin on kypsää.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 75g91kcal15.9g0g3g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 94g67kcal1.7g13.5g0.2g1g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g23g6.3kcal0.2g1.1g0.1g0.7g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 2.5g8.1kcal0.2g0.3g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana887g346kcal36g29.8g7.8g3.4g
Valittu annoskoko444g173kcal18g14.9g3.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna222g86kcal9g7.5g2g0.9g
Arvot/100g100g39kcal4.1g3.4g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221824