Mustikkapiirakka

Sekoita maitorahka, kananmuna, rypsiöljy ja kuivat aineet kulhossa.

Paista pohjaa uunissa 200c n. 15 minuuttia.

Vatkaa valkuiainen vaahdoksi ja lisää makeutusaine.

Lisää mustikat pohjan päälle ja levitä valkuaisvaahto piirakan päälimmäiseksi.

Paista uunissa vielä hetki kunnes valkuaisvaahto on hiukan ruskettunut.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Shaunikel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)1000g560kcal85g50g2g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g400g1156kcal4.8g224g0g160g
Kaurahiutaleet, Elovena (Raisio), annos 37g400g1400kcal56g220g32g44g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Euroshopper vehnäjauhot 1dl=65g1000g3300kcal100g700g11g0g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl20g166kcal0g0g20g0g
Mustikka, Pakkasmarja1200g400kcal6g76.8g7.2g39.6g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g140g59kcal13.7g0.6g0.1g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g30g87kcal0.4g16.8g0g12g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8860g14952kcal588.8g2593g189.8g511.4g
Valittu annoskoko4430g7476kcal294.4g1296.5g94.9g255.7g
Annoskoko puolitettuna2215g3738kcal147.2g648.3g47.5g127.9g
Arvot/100g100g169kcal6.6g29.3g2.1g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132047