Markuksen kasvissosekeitto

Keitä ja soseuta vihannekset mahdollisimman vähässä vedessä.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Lisää kerma ja juusto.

Hauduta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1250g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1125g857kcal21.1g174.4g2.2g11.2g
Bataatti, kuorittu 750g607kcal11.8g126.2g0.4g22.5g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 750g255kcal8.2g40.5g1.5g21.7g
Lihaliemikuutio Maggi55g154kcal4.9g3.8g12.6g0.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%250g275kcal6.7g6.7g25g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto250g700kcal47.5g0g55g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8860g5695kcal200.4g703.2g193.4g111g
Valittu annoskoko4430g2848kcal100.2g351.6g96.7g55.5g
Annoskoko puolitettuna2215g1424kcal50.1g175.8g48.4g27.8g
Arvot/100g100g64kcal2.3g7.9g2.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149902