Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 601g458kcal103.6g0g4.2g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g1501g976kcal25.5g180.2g0g0g
Palsternakka 300g191kcal1.5g35.4g1.2g13.5g
Kalaliemikuutio 22g67kcal2.2g7.5g3.1g0.2g
Vesi2002g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 4g11kcal0.4g1.7g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8860g3407kcal266.4g449.6g17.2g29.4g
Valittu annoskoko4430g1703kcal133.2g224.8g8.6g14.7g
Annoskoko puolitettuna2215g852kcal66.6g112.4g4.3g7.4g
Arvot/100g100g39kcal3g5.1g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409075