Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium801g144kcal8g24g1.6g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)1603g1042kcal51.3g76.9g56.1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 401g1222kcal14g16.8g120.2g2g
Katkarapu 801g548kcal115.7g0g8.8g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 801g2729kcal212.4g0g206g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g24g83kcal2.4g18.3g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8864g11538kcal807.6g272g786.6g4g
Valittu annoskoko4432g5769kcal403.8g136g393.3g2g
Annoskoko puolitettuna2216g2885kcal201.9g68g196.7g1g
Arvot/100g100g130kcal9.1g3.1g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198040