Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl2640g3485kcal345.8g7.9g219.1g0g
Voi 240g1741kcal2.9g1g195.1g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g720g4320kcal172.8g47.5g388.8g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl800g2856kcal16g24g304g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8864g24932kcal1075g192.4g2214g0g
Valittu annoskoko4432g12466kcal537.5g96.2g1107g0g
Annoskoko puolitettuna2216g6233kcal268.8g48.1g553.5g0g
Arvot/100g100g281kcal12.1g2.2g25g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206765