Sitruunainen kesäkurpitsakastike pastalle

Valmista kastike samalla, kun kypsennät pastaa.

Huuhtele ja raasta kesäkurpitsa.

Kuumenna oliiviöljy pannulla ja paista raastetta muutama minuutti tai kunnes ne saavat vähän väriä.

Mausta suolalla, pippurilla ja kirvelillä.

Lisää herneet ja kerma.

Kiehauta ja anna lämmetä muutama minuutti.

Lisää sitruunankuori ja -mehu ja murennettu fetajuusto.

Yhdistä valutettuun pastaan.

-Lähde: Yhteishyvä Ruoka 07/2013

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1600g289kcal9g40g6.4g11.2g
Oliiviöljy 112g990kcal0g0g112g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Herne 800g551kcal40.5g74.9g3.2g24.8g
Kuohukerma,valio,2dl800g2720kcal16g24g280g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton80g17kcal0.2g1.3g0g0.1g
Fetajuusto (Rainbow), annos 100g600g1680kcal96g6g138g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8864g12584kcal326.8g304.6g1080.2g80.6g
Valittu annoskoko4432g6292kcal163.4g152.3g540.1g40.3g
Annoskoko puolitettuna2216g3146kcal81.7g76.2g270.1g20.2g
Arvot/100g100g142kcal3.7g3.4g12.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368327