Aura-kukkakaalikeitto

Keitä paloiteltu kukkakaali ja silputtu sipuli kasvisliemikuution kanssa vedessä pehmeäksi noin 15 minuuttia.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää kerma ja aurajuusto murusina joukkoon, lämmitä sekoittaen niin kauan että juusto sulaa.

Ripaus mustapippuria ja hieman Provence-yrttimaustetta sopii mausteeksi.

Tarjoa leipäkrutonkien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1750g421kcal31.7g38.5g5.3g40.3g
Kasvisliemikuutio 46g139kcal4.3g6.1g10.7g0.7g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)350g298kcal3.5g12.3g24.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 1750g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)193g52kcal2.5g9.2g0.4g3.3g
Aurajuusto350g1190kcal70g0g101.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8876g4198kcal224g132.2g284.8g88.6g
Valittu annoskoko4438g2099kcal112g66.1g142.4g44.3g
Annoskoko puolitettuna2219g1050kcal56g33.1g71.2g22.2g
Arvot/100g100g47kcal2.5g1.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306251