Feta-pinaattipiiras

Laita uuni lämpenemään 200C.

Nypi voi ja jauhot sekä juustoraaste sekaisin.

Lisää KYLMÄ vesi, sekoita ja painele taikina paistovuokaan sekä pistele haarukalla.

Esipaista noin 7 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Pilko parsakaali pieniksi nupuiksi ja kiehauta pienessä määrässä vettä (1-2min riittää).

Sulata pinaatti kattilassa tai mikrossa, ja sekoita siihen hiven muskottipähkinää (1 maustemitta), valkopippuria (1 maustemitta) ja silputtu basilika.

Valuta feta.

Levitä esipaistetulle piiraspohjalle pinaatti, parsakaali ja feta.

Sekoita munamaito ja kaada vuokaan.

Lisää oliivit ja juustoraaste.

Paista uunissa kunnes pinta on saanut kauniin värin (noin 1/2h).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 38g272kcal0.4g0.2g30.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 38g129kcal3.8g26.3g0.5g1.3g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste19g68kcal5.4g0.3g5.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Fetajuusto (Pirkka)75g206kcal12g0.8g17.3g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g56g7.9kcal1.1g0.2g0.3g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 38g13kcal1.7g0.7g0.1g0.9g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 75g34kcal2.3g3.6g1.1g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste38g135kcal10.9g0.6g10.5g0g
Basilika, tuore 4.9g1.3kcal0.2g0.1g0g0.1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 11g22kcal0.2g0.2g2.3g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana888g1896kcal86.4g66.2g144.2g5.6g
Valittu annoskoko444g948kcal43.2g33.1g72.1g2.8g
Annoskoko puolitettuna222g474kcal21.6g16.6g36.1g1.4g
Arvot/100g100g213kcal9.7g7.5g16.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428100