Kukkakaali jauhelihavuoka

Ruskista sipuli, valkosipuli ja jauheliha öljyssä.

Lisää pyre, haluamasi mausteet ja anna hautua puolisen tuntia hiljaisella lämmöllä.

Keitä tai höyrytä kukkakaali puolikypsäksi (pakastekukkakaalissa tätä ei tarvitse tehdä).

Laita jauhelihakastike uunivuoan pohjalle ja kukkakaalit kastikkeen päälle.

Pinnalle reilusti juustoraastetta.

Paista 175 asteisessa uunissa 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen150g208kcal28.5g0g10.5g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g19g21kcal0.9g3.9g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Oliiviöljy 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Kukkakaali 187g45kcal3.4g4.1g0.6g4.3g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g56g202kcal15.7g1.1g15.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.1g12kcal0.4g0.3g0.9g0g
Mustapippuri 0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana888g1086kcal98.8g22.2g64.8g9.8g
Valittu annoskoko444g543kcal49.4g11.1g32.4g4.9g
Annoskoko puolitettuna222g272kcal24.7g5.6g16.2g2.5g
Arvot/100g100g122kcal11.1g2.5g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101349