Pinaatti-kalakeitto

Suikaloi perunat, porkkanat ja sipuli.

Lisää kasvikset, 10 maustepippuria, laakerinlehti ja kalafondi tai kalaliemikuutio kiehuvaan veteen.

Paloittele kala, lisää keittoon.

Lisää sulatejuusto, sekoita, kunnes juusto on sulanut.

Lisää (purjosuikaleet), herneet ja pinaatti tai kesällä nokkosen lehtiä.

Paljon tilli-, persilja- ja ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puna-ahven pakaste 60g69kcal10.1g0g3.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 75g57kcal1.4g11.6g0.2g0.8g
Porkkana 38g12kcal0.2g2.1g0.1g1g
Purjosipuli 15g3.4kcal0.3g0.4g0g0.3g
Sipuli 18g5.5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Maustepippuri, annos 1g0.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g30g75kcal4.2g1g6g0g
Pinaattipakaste 150g23g3.2kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g30g16kcal1.7g1.6g0.3g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g1.5g1kcal0.1g0.1g0g0g
Tilli, tuore 3g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana888g486kcal37.4g35.6g19.6g5.6g
Valittu annoskoko444g243kcal18.7g17.8g9.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna222g122kcal9.4g8.9g4.9g1.4g
Arvot/100g100g55kcal4.2g4g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101369