Perunagratiini

Kuori perunat ja sipulit.

Keitä ne suolavedessä siten että perunat ovat melkein kypsiä.

Lisää jogurttiin hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.

Paloittele perunat.

Laita perunat ja sipulit vuokaan ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää jogurttimössö päälle ja paista n.175C kunnes on kermaisen näköistä.

Itse paistoin n. 50min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Majs
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 225g171kcal4.2g34.7g0.5g2.3g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g113g142kcal5.6g3.2g11.8g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipuli, tuore, silputtu3g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto56g186kcal15.2g0g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana888g1031kcal51.8g81.8g51.8g6.8g
Valittu annoskoko444g516kcal25.9g40.9g25.9g3.4g
Annoskoko puolitettuna222g258kcal13g20.5g13g1.7g
Arvot/100g100g116kcal5.8g9.2g5.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115314