Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 193g662kcal19.7g135.1g2.3g6.8g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 149g95kcal4.8g7.2g5.2g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%59g166kcal17.2g1.5g10.1g0g
Oliiviöljy 33g296kcal0g0g33.4g0g
Leivinjauhe 7.4g13kcal0.4g2.8g0g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana888g2465kcal84.2g293.2g102g13.6g
Valittu annoskoko444g1233kcal42.1g146.6g51g6.8g
Annoskoko puolitettuna222g616kcal21.1g73.3g25.5g3.4g
Arvot/100g100g278kcal9.5g33g11.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120531