Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 52g179kcal5.3g36.6g0.6g1.8g
Margariini 60%, keskiarvo 40g214kcal0.1g0.1g24.1g0g
Juusto, keskiarvo 80g281kcal20.1g0.2g22.3g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 80g27kcal2.5g3.9g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 66g95kcal8.3g0.2g6.8g0g
Tonnikala öljyssä 60g114kcal16.3g0g5.4g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 64g66kcal2.2g11.6g0.7g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana888g1954kcal109.6g105.2g120g7.4g
Valittu annoskoko444g977kcal54.8g52.6g60g3.7g
Annoskoko puolitettuna222g489kcal27.4g26.3g30g1.9g
Arvot/100g100g220kcal12.3g11.8g13.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453