Mummon maukas mustikkapiirakka

Vispaa 0,75 desiä sokeria 100 g. voin kanssa vaahdoksi.

Lisää muna ja kuivat aineet.

Levitä taikina vuoalle.

Levitä mustikat (5dl) vuokaan.

Sekoita maitorahka, 0,75 dl sokeria ja yksi muna.

Kaada seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Mustikkapiirakka on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 52g211kcal0g51.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 52g178kcal5.3g36.4g0.6g1.8g
Voi, 1 tl, 5 g40g292kcal0.4g0.4g32g0g
Mustikka metsä- 140g62kcal0.7g9g0.8g4.6g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki100g56kcal8.5g5g0.2g0g
Kaurahiutale 16g60kcal2.3g9.1g1.2g1.6g
Kananmuna kuoreton 44g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana888g1844kcal45.4g223.8g78.6g16g
Valittu annoskoko444g922kcal22.7g111.9g39.3g8g
Annoskoko puolitettuna222g461kcal11.4g56g19.7g4g
Arvot/100g100g208kcal5.1g25.2g8.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235271