Appelsiini juustokakku

1. Voitele irtopohjavuoan sivut ja päällystä pohja leivinpaperilla
2. Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi
3. Vatkaa joukkoon kananmuna
4. Lisää jauhot ja sekoita taikinaksi
5. Painele taikina vuoan pohjille ja reunoille
6. Notkista tuorejuusto kulhossa
7. Sekoita joukkoon loput täytteen aineet
8. Kaada täyte vuokaan
9. Paista 175 asteessa n. 50 min
10. Nosta kakku jäähtymään ja anna vetäytyä hyvin ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Shamaani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)60g331kcal0.6g0.6g36.1g0g
Sokeri 14g57kcal0g14g0g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl23g31kcal3g0.1g1.9g0g
Vehnäjauho, sunnuntai91g319kcal10.9g64.8g1.9g2.7g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio80g265kcal5.6g10.4g21.6g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g60g168kcal1.5g2.1g16.8g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl70g92kcal9.1g0.2g5.8g0g
Sokeri 34g138kcal0g34g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 8g27kcal0g6.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana888g2881kcal61.4g271.8g168.2g5.6g
Valittu annoskoko444g1441kcal30.7g135.9g84.1g2.8g
Annoskoko puolitettuna222g720kcal15.4g68g42.1g1.4g
Arvot/100g100g325kcal6.9g30.6g18.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238259