Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g19g12kcal2.5g0.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 151g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 245g842kcal25g171.8g2.9g8.6g
Oliiviöljy 11g94kcal0g0g10.6g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana888g1894kcal55g344g27.2g17.2g
Valittu annoskoko444g947kcal27.5g172g13.6g8.6g
Annoskoko puolitettuna222g474kcal13.8g86g6.8g4.3g
Arvot/100g100g213kcal6.2g38.7g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396414