Amerikkalainen suklaakakku

Sivele vuoka öljyllä/margariinilla/voilla ja korppujauhota.

Laita uuni 200 C.
Sekoita kuivat aineet (ei sokeri!) kulhossa.

Mittaa vesi kannuun.

Vaahdota rasva ja sokeri erillisessä kulhossa.

Lisää vaahtoon muna kerrallaan.

Lisää taikinaan vuorotellen vettä ja kuivia aineita koko ajan sekoittaen.

Paista 45-60 min.
Pinnan voi koristella tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Sarya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, rainbow/pirkka 58g207kcal0.2g0g23.3g0g
Sokeri 74g301kcal0g74.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu59g75kcal6.5g0.2g5.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 57g195kcal5.8g39.7g0.7g2g
Leivinjauhe 4.4g7.7kcal0.2g1.6g0g0g
Oboy original kaakaojuomajauhe29g108kcal1.1g23.8g0.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.9g12kcal0g2.9g0g0g
Vesi87g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten15g48kcal3.4g6.5g3.1g1.6g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g58g177kcal5.6g35.6g1.2g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana889g2258kcal45.6g368.8g68.8g24g
Valittu annoskoko444g1129kcal22.8g184.4g34.4g12g
Annoskoko puolitettuna222g564kcal11.4g92.2g17.2g6g
Arvot/100g100g254kcal5.1g41.5g7.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160182