Suklaakääris

Vatkaa keltuaiset ja makeutusaine (laitoin 1dl) paksuksi vaahdoksi.

Lisää kaakaojauhe, leivinjauhe + vaniljasokeri.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää valkuaisvaahto keltuaisiin varovasti käännellen.

Levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 180 asteessa n. 10 - 13 min. Älä paista liian kauaa, muuten reunoista tulee kuivaa korppua.

Kun levität taikinaa pellille, huolehdi ettei keskelle jää paksumpaa kohtaa.

Täyte:

Sulata kattilassa tumma suklaa kerman sekaan, mutta ÄLÄ keitä.

Vie pakkaseen jäähtymään noin 15min.

Vatkaa kuohkeaksi.

Levitä pohjan päälle, kääri rullalle ja nauti=)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Jennamar86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 230g329kcal28.8g0.7g23.6g0g
Canderel makeutusjauhe7g27kcal0.2g6.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Leivinjauhe 3.5g6.1kcal0.2g1.3g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 7g26kcal1.3g0.8g1.5g2.1g
Kuohukerma,valio,2dl140g475kcal2.8g4.2g48.8g0g
Ecuador premium cocoa 70% raspberry pieces, annos 12.5g54g283kcal3.9g18.1g21.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana889g2311kcal74.4g68.8g191g4.2g
Valittu annoskoko445g1155kcal37.2g34.4g95.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna222g578kcal18.6g17.2g47.8g1.1g
Arvot/100g100g260kcal8.4g7.7g21.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198580