Tarte Tatin

1. Sekoita kuivat aineet ja huoneenlämpöinen voi monitoimikoneella murutaikininaksi.

Lisää muna ja vesi.

2. Sulata voi ja sokeri valurautapannulla.

Paloittele omenat isoiksi lohkoiksi ja lado voi-sokerisulan päälle.

Sekoittele ja anna omenoiden karamellisoitua heti.

Ota pannu levyltä.

3. Lusikoi taikina omenoiden päälle ja peitä ne ohuella kerroksella.

Paista omenatorttua uunissa n. 20 minuuttia 225 asteessa.

4. Irrota torttu reunoilta ja kumoa ylösalaisin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen33g236kcal0.3g0.3g26.3g0g
Kananmuna kuoreton 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g306g104kcal0.6g21.8g0.9g5.5g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g22g82kcal0g20.6g0g0g
Sokeri 37g151kcal0g37.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.4g18kcal0g4.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 28g98kcal2.9g19.9g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana889g1379kcal7.6g208.2g55g13g
Valittu annoskoko445g689kcal3.8g104.1g27.5g6.5g
Annoskoko puolitettuna222g345kcal1.9g52.1g13.8g3.3g
Arvot/100g100g155kcal0.9g23.4g6.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317748