Raparperirahka piirakka

Munat 7kpl ja makeutusaine vaahdoksi, joukkoon mantelijauho (160g), fiberhusk (1rkl), kookos (2rkl) ja leivinjauhe (1tl).

Pellille 200 astetta, kevyen vaaleanruskeaksi.

Täytteeksi raparperi (tai mitä tahansa marjoja yms) maitorahka (250g) ja kananmuna (1kpl) + makeutusaine.

Levitetään pohjan päälle ja paistetaan loppuun.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Cassius

Cassius sanoi...

Tai siis noiden annoksien määrähän riippuu siitä millasia palasia kukakin leikkaa.. mulla on tapana toi pellillinen vetää 9 osaan ;)

sunnuntai 31.03.2013 klo 17:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 97g33kcal0.7g5.3g0.1g1.4g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g62g373kcal14.9g4.1g33.5g0g
Maitorahka (rasvaton, pehmeä) (Valio), annos 250g97g58kcal9.7g4.2g0.3g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g1.9g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1.9g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)5.8g0.6kcal0.1g0g0g4.9g
Kananmuna kuoreton 179g255kcal22.3g0.5g18.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana889g1445kcal95.6g29.6g104.4g12.6g
Valittu annoskoko445g722kcal47.8g14.8g52.2g6.3g
Annoskoko puolitettuna222g361kcal23.9g7.4g26.1g3.2g
Arvot/100g100g163kcal10.8g3.3g11.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350500