Talvikurpitsakeitto

Halkaise, kuori ja poista siemenet taivikurpitsasta (Butternut squash).

Kuutioi kurpitsa ja laita ne 3 l kattilaan.

Lisää kattilaan puhdistetut ja paloitellut paprikat, chili, sipuli ja vesi sekä kasvisliemikuutio.

Keitä noin 20 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella ja lisää limen mehu ja ruokakerma.

Lisää suolaa jos tarvitaan.

Keitto on hyvää niin lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 29g8.8kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Chili paprika punainen13g5.3kcal0.3g1.2g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g15g5.3kcal0.1g0.3g0.2g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 58g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 3.2g10kcal0.3g0.4g0.8g0.1g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Talvikurpitsa (butternut squash), annos 100g292g111kcal3.2g24.2g0.3g4.7g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)29g48kcal0.9g1.2g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana889g379kcal10.4g58g11.6g11.8g
Valittu annoskoko445g189kcal5.2g29g5.8g5.9g
Annoskoko puolitettuna222g95kcal2.6g14.5g2.9g3g
Arvot/100g100g43kcal1.2g6.5g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372792