Kanttarellimuhennos

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota.

Lisää pestyt ja pilkotut kanttarellit.

Kypsennä hiljalleen ja loppuvaiheessa lisää suola ja pippuri.

Lopuksi kerma ja vielä kypsennetään sekoitellen n. 5 min. Kokonaisvalm.

Aika n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Ursulah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g176g42kcal3.2g5.3g0.9g3.3g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 176g580kcal3.5g5.3g61.5g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana889g1297kcal15.8g30.2g125.2g10g
Valittu annoskoko445g648kcal7.9g15.1g62.6g5g
Annoskoko puolitettuna222g324kcal4g7.6g31.3g2.5g
Arvot/100g100g146kcal1.8g3.4g14.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381750