Lihasoppa ilman perunaa

Laita 2-litraa kylmää vettä n.3-4 litran kattilaan, paloittele liha vastasyisesti ja laita palat veteen ja keittolevy päälle.

Kuori ruskea vaahto reikäkauhalla, kun vesi alkaa kiehua ja pienennä levyn tehoa, kun vaahtoa ei enää ole paljoa lisää suolaa ja pippuria maun mukaan ja laita kansi päälle ja anna kiehua hiljalleen tunti-puolitoista, kun liha on mureaa lisää haluamasi kasvikset ja sipuli ja keitä vielä noin puoli tuntia, niin että kasvikset pehmiävät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Keittoliha naudan lavasta88g131kcal17.5g0g7g0.1g
Parsakaali brokkoli 45g16kcal2.1g0.9g0.1g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.3kcal0.1g1.3g0g0.6g
Vihannes sekoitus (Apetit), annos 100g31g11kcal0.8g1.5g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana890g333kcal41.2g8.2g14.6g3.8g
Valittu annoskoko445g167kcal20.6g4.1g7.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna222g83kcal10.3g2.1g3.7g1g
Arvot/100g100g38kcal4.6g0.9g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=332572