Mureke

Anna korppujauhojen turvota ruokakermassa jonkin aikaa.

Lisää sipulikuutiot, raastetut perunat ja mausteet.

Lisää jauheliha ja kananmunat.

Laita isoon uunivuokaan (itse laitoin kolmeen uunivuokaan), lisää päälle tomaattisiivut ja tuorejuusto, itse laitoin paprika-chilin antamaan mukavaa lisämakua.

Paista 225 C noin 40 minuuttia.

Itse teen näin suuria annoksia ja laitan pakkaseen valmiiksi kerta-annoksiksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 222 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2400g3984kcal456g0g240g0g
Sipulikuutiot rainbow640g64kcal9.6g9.6g0g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 288g158kcal4.6g37.8g0.5g2.4g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g528g290kcal16.4g33.8g10.6g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g12g20kcal1g3.8g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g12g0.4kcal0g0.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 176g251kcal22g0.5g18g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 6-11 % 80g121kcal6.4g3.7g8.8g0.1g
Korppujauho (Myllyn Paras)80g296kcal11.1g58g2g3.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g200g41kcal1.2g7.6g0.6g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8880g10450kcal1056.6g309.8g561.4g17.2g
Valittu annoskoko4440g5225kcal528.3g154.9g280.7g8.6g
Annoskoko puolitettuna2220g2613kcal264.2g77.5g140.4g4.3g
Arvot/100g100g118kcal11.9g3.5g6.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147246