Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 522g1792kcal53.2g365.6g6.3g18.3g
Margariini 60%, keskiarvo 402g2140kcal1.3g1.4g241.1g0g
Juusto, keskiarvo 804g2812kcal201.1g2g222.6g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 804g272kcal24.6g39.4g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 663g946kcal82.9g2g68g0g
Tonnikala öljyssä 603g1144kcal163.5g0g54.2g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 643g663kcal22.2g115.7g6.8g18.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8880g19538kcal1097.6g1052.2g1199.6g73.8g
Valittu annoskoko4440g9769kcal548.8g526.1g599.8g36.9g
Annoskoko puolitettuna2220g4885kcal274.4g263.1g299.9g18.5g
Arvot/100g100g220kcal12.4g11.8g13.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453