Mummon maukas mustikkapiirakka

Vispaa 0,75 desiä sokeria 100 g. voin kanssa vaahdoksi.

Lisää muna ja kuivat aineet.

Levitä taikina vuoalle.

Levitä mustikat (5dl) vuokaan.

Sekoita maitorahka, 0,75 dl sokeria ja yksi muna.

Kaada seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Mustikkapiirakka on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 520g2111kcal0g519.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 520g1784kcal53g364g6.2g18.2g
Voi, 1 tl, 5 g400g2920kcal4g4g320g0g
Mustikka metsä- 1400g616kcal7g89.6g8.4g46.2g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1000g560kcal85g50g2g0g
Kaurahiutale 160g599kcal23.2g91.2g11.7g16g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8880g18435kcal454.4g2239.2g786.8g160.8g
Valittu annoskoko4440g9218kcal227.2g1119.6g393.4g80.4g
Annoskoko puolitettuna2220g4609kcal113.6g559.8g196.7g40.2g
Arvot/100g100g208kcal5.1g25.2g8.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235271