Appelsiini juustokakku

1. Voitele irtopohjavuoan sivut ja päällystä pohja leivinpaperilla
2. Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi
3. Vatkaa joukkoon kananmuna
4. Lisää jauhot ja sekoita taikinaksi
5. Painele taikina vuoan pohjille ja reunoille
6. Notkista tuorejuusto kulhossa
7. Sekoita joukkoon loput täytteen aineet
8. Kaada täyte vuokaan
9. Paista 175 asteessa n. 50 min
10. Nosta kakku jäähtymään ja anna vetäytyä hyvin ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Shamaani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)601g3307kcal6g6g360.8g0g
Sokeri 140g570kcal0g140.2g0g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl233g307kcal30.5g0.7g19.3g0g
Vehnäjauho, sunnuntai912g3192kcal109.4g647.6g19.2g27.4g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio802g2646kcal56.1g104.2g216.5g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g601g1684kcal15g21g168.4g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl698g921kcal91.4g2.1g57.9g0g
Sokeri 341g1383kcal0g340.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.8g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 80g269kcal0g65.4g0g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8880g28813kcal616.8g2718.8g1684.2g57g
Valittu annoskoko4440g14407kcal308.4g1359.4g842.1g28.5g
Annoskoko puolitettuna2220g7203kcal154.2g679.7g421.1g14.3g
Arvot/100g100g325kcal6.9g30.6g19g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238259