Karppaajan jauhelihakesäkurpitsapihvit

Tee jauhelihasta, kananmunista ja mausteista taikina.

Kuori kokonainen kesäkurpitsa ja raasta.

Lisää taikinan joukkoon.

Kuori ja pilko kokonainen sipuli joukkoon.

Tee pihveiksi ja paista kuumalla pannulla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%2661g3698kcal505.5g0g186.2g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 732g1015kcal91.5g2.2g71.7g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 13g37kcal1.5g5.1g0.4g3.5g
Jauhelihamauste, annos 15g50g1.5kcal0g0.5g0.5g0g
Kesäkurpitsa599g102kcal2.4g15g3.6g4.2g
Sipuli (kuorittu)366g99kcal4.8g17.6g0.7g6.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8880g9904kcal1211.4g80.8g526.2g27.8g
Valittu annoskoko4440g4952kcal605.7g40.4g263.1g13.9g
Annoskoko puolitettuna2220g2476kcal302.9g20.2g131.6g7g
Arvot/100g100g112kcal13.6g0.9g5.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261684