Rössypotut

Kuori ja pilko perunat.

Perunat kiehumaan.

Joukkoon myös kiehumaan porkkana ja sipuli paloiteltuna.

Paista matalassa lämmössä pekonisuikaleet, joihin sitten lisäät kuutioidun veripaltun.

Pyörittele kuutioita rasvassa, lisää paistos lähes kypsien perunoiden joukkoon.

Tarkista suola.

Jos pekonissa on suolaa, niin suolaa ei yleensä tarvitse lisätä.

Anna muhia vähän aikaa.

Lämmitettäessä maku senkun paranee.

Nam.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Kaseva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g250g850kcal35g0g77.5g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1200g720kcal18g156g1.2g10.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g130g36kcal0.8g7.7g0.3g3.3g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Veripalttu (Tapola), annos 200g800g1832kcal88g136g128g0g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8880g6909kcal285.2g605.2g414.2g30.2g
Valittu annoskoko4440g3455kcal142.6g302.6g207.1g15.1g
Annoskoko puolitettuna2220g1727kcal71.3g151.3g103.6g7.6g
Arvot/100g100g78kcal3.2g6.8g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=332337