Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 1840g3492kcal499g0g165.6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)800g680kcal8g28g56g0g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Korppujauho 200g732kcal21g149.8g2.1g10.6g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Tilli, tuore 120g36kcal4.4g1.1g1g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8880g12715kcal1300.4g420.6g632.2g46.6g
Valittu annoskoko4440g6358kcal650.2g210.3g316.1g23.3g
Annoskoko puolitettuna2220g3179kcal325.1g105.2g158.1g11.7g
Arvot/100g100g143kcal14.6g4.7g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341992