Leivitetty kala karpille

Sekoita jauhetut mantelit ja seesaminsiemenet, mausta suolalla ja valkopippurilla.

Leikkaa kohmeiset kalat poikittain puoliksi.

Paketista tulee siis 8kpl ohuita kalalättyjä.

Sulata pannulla puolet voista.

Kasta kaloista puolet ensin munaan (vatkattuun) ja pyörittele sitten jauhoissa.

Paista kauniin ruskeaksi.

Sama lopuille kaloille.

Lopputulos maistui samalle kuin lapsena äitini paistelemat haukifileet, nams!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra3200g2560kcal544g32g32g0g
Voi 400g2902kcal4.8g1.6g325.2g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g160g930kcal35g15.2g81g16.6g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g240g1375kcal42.5g16.8g119g28.3g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8880g16788kcal1362.6g133.8g1204.6g89.8g
Valittu annoskoko4440g8394kcal681.3g66.9g602.3g44.9g
Annoskoko puolitettuna2220g4197kcal340.7g33.5g301.2g22.5g
Arvot/100g100g189kcal15.3g1.5g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358136