Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2744g3914kcal343g8.2g281.2g0g
Tonnikala vedessä 499g521kcal111.9g0g7.5g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)200g92kcal3.4g16g1.6g3.2g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)499g1646kcal134.7g0g119.7g0g
Tomaatti, tuore499g101kcal3g19g1.5g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8880g12549kcal1192g86.4g823g20.4g
Valittu annoskoko4440g6275kcal596g43.2g411.5g10.2g
Annoskoko puolitettuna2220g3137kcal298g21.6g205.8g5.1g
Arvot/100g100g141kcal13.4g1g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406388