Raparperipiirakka helppo ja nopea

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, vehnäjauho, leivinjauhe ja sulatettu rasva.

Sekoita ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille, ripottele päälle raparperit.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 147g210kcal18.4g0.4g15.1g0g
Sokeri 681g2765kcal0g680.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1042g3575kcal106.2g729.3g12.5g36.5g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Flora margariini 60, annos 10g267g1443kcal0.5g0.8g160.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen935g309kcal30.9g45.8g0g0g
Raparperi, tuore1336g414kcal9.4g73.5g1.3g18.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8896g17571kcal335g3090.8g378.4g110.8g
Valittu annoskoko4448g8785kcal167.5g1545.4g189.2g55.4g
Annoskoko puolitettuna2224g4393kcal83.8g772.7g94.6g27.7g
Arvot/100g100g198kcal3.8g34.7g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180669