Katkarapu artisokilla

Paista sipulit ja herkkusienet about 5min.

lisää kanaliemi (voi olla v. viiniä), artisokat 8kpl, ruohosipulia, ja paprikat ja lämmitä muutama min. Lisää katkat ja laita kansi päälle ja anna hautua 3-4min.

Mausta suolalla, pippurilla, sitruunalla ja persiljalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Artisokka vedessä (Lidl)1443g447kcal26g86.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)481g130kcal6.3g23.1g1g8.2g
Kanaliemi laimennettu 401g40kcal1.1g1.7g3.2g0.1g
Herkkusieni 401g64kcal8.4g1.2g1.3g6g
Chili paprika punainen80g32kcal1.6g7.2g0g0g
Paprika punainen 200g59kcal1.9g9g0.8g3.8g
Keskikokoinen katkarapu (Rainbow), annos 180g1443g1010kcal216.4g0g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8896g3562kcal523.4g257.6g32.8g36.2g
Valittu annoskoko4448g1781kcal261.7g128.8g16.4g18.1g
Annoskoko puolitettuna2224g891kcal130.9g64.4g8.2g9.1g
Arvot/100g100g40kcal5.9g2.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207280