Matikkakeitto

Matikka kiehumaan pippurien ja suolan kanssa.

Matikka pois 15 min päästä ja perkaus.

Porkkanat liemeen ja loput kasvikset hetkeä myöhemmin.

Perattu matikka + mateen maksa viimeisenä.

Kerma ja tilli valmiin keiton sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 556 grammaa

Koopra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Made 620g423kcal97.3g0g3.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 2201g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 660g503kcal12.4g102.4g1.3g6.6g
Porkkana 300g98kcal1.9g16.7g0.6g7.7g
Purjosipuli 200g46kcal3.6g4.8g0.4g4.2g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g400g680kcal14g22g60g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Tilli, tuore 50g15kcal1.8g0.5g0.4g1.1g
Ruokasuola jodioitu 9g0.2kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8896g3564kcal263.6g297.4g132g42.4g
Valittu annoskoko4448g1782kcal131.8g148.7g66g21.2g
Annoskoko puolitettuna2224g891kcal65.9g74.4g33g10.6g
Arvot/100g100g40kcal3g3.3g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=344334