Leivitetty kala karpille

Sekoita jauhetut mantelit ja seesaminsiemenet, mausta suolalla ja valkopippurilla.

Leikkaa kohmeiset kalat poikittain puoliksi.

Paketista tulee siis 8kpl ohuita kalalättyjä.

Sulata pannulla puolet voista.

Kasta kaloista puolet ensin munaan (vatkattuun) ja pyörittele sitten jauhoissa.

Paista kauniin ruskeaksi.

Sama lopuille kaloille.

Lopputulos maistui samalle kuin lapsena äitini paistelemat haukifileet, nams!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra3206g2565kcal545g32.1g32.1g0g
Voi 401g2907kcal4.8g1.6g325.8g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g160g931kcal35.1g15.2g81.1g16.7g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g240g1378kcal42.6g16.8g119.3g28.4g
Kananmuna kuoreton 441g629kcal55.1g1.3g45.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8896g16819kcal1365.2g134g1207g90.2g
Valittu annoskoko4448g8409kcal682.6g67g603.5g45.1g
Annoskoko puolitettuna2224g4205kcal341.3g33.5g301.8g22.6g
Arvot/100g100g189kcal15.3g1.5g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358136