Tomaatti-vuohenjuustopiirakka

Anna pakastetaikinan sulaa jääkaapissa.

Taputtele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Anna levätä jääkaapissa 1/2 tuntia.

Pistele taikinapohja haarukalla ja taita reunojen tueksi foliosuikaleet.

Paista 225 asteessa alatasolla 10 min.
Poista foliosuikaleet, levitä pesto pohjalle.

Lisää vuohenjuusto nokareina, ripottele silputtua basilikaa ja valkosipulia (0,5dl) päälle.

Levitä ohuet tomaattiviipaleet limittäin pinnalle.

Pirskota mausteeksi balsamicoa ja ripauta suolaa, rouhittua pippuria ja sokeria tai hunajaa sekä tilkka öljyä.

Voit ripotella päälle pinjansiemeniä.

Paista 225 asteessa 15-20 min. Lisää halutessasi pinnalle koristeeksi basilikanlehtiä ja mustia oliiveja.

Alkuperäinen tarkka resepti löytyy osoitteesta www. maku.

fi/reseptit, tähän on vähän vaikea laittaa kaikkea tarkasti!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Promise1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt piirakkataikina (Kymppi), annos 400g1596g3830kcal110.1g611.2g100.5g47.9g
Vuohenjuusto President 10%598g1143kcal143.6g12g59.8g0g
Basilika, tuore399g160kcal12.4g19.9g3.2g15.6g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1596g324kcal9.6g60.6g4.8g22.3g
Balsamico-kastike (Wishbone), annos 20g40g66kcal0g4g6.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g19.9g0g
Pestokastike, yrttikastike 160g780kcal13.1g2.3g79.7g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8896g13050kcal584g1433g549.4g186g
Valittu annoskoko4448g6525kcal292g716.5g274.7g93g
Annoskoko puolitettuna2224g3263kcal146g358.3g137.4g46.5g
Arvot/100g100g147kcal6.6g16.1g6.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59511