Punainen linssipata

Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green601g1954kcal144.3g294.5g6g72.1g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1483g519kcal14.8g100.8g7.4g20.8g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi1603g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha401g665kcal76.1g0g40.1g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Lehtikaali 160g64kcal5.5g6.5g1g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8896g6511kcal486.6g822.8g109.8g199g
Valittu annoskoko4448g3256kcal243.3g411.4g54.9g99.5g
Annoskoko puolitettuna2224g1628kcal121.7g205.7g27.5g49.8g
Arvot/100g100g73kcal5.5g9.2g1.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90012