Tonnikalasalaatti

- Keitä makaronit, kaada vesi pois, lisää jäiset vihannekset, hetken päästä suikaloitu omena ja tonnikalapalat, sekoita.

- Kaada tonnikalapurkin liemi kulhoon.

Lisää purjosipuli silppu, puserra joukkoon valkosipulin kynsi, lisää valkoviinietikka, pippuria myllystä, sekoita.

Lisää muut salaattiaineet kulhoon, sekoita
- Revi salaatin lehtiä lautaselle, laita päälle tonnikalasalaattia.

- Voit lisätä sulatettuja katkarapuja tai keitettyä kananmunaa annokseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 641g680kcal25.6g124.2g5.7g11.1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 1068g1102kcal36.8g192.2g11.3g31g
Salaatti, jäävuori tuore534g53kcal5.9g4.3g1.1g5.3g
Valkoviinietikka (Rajamäen)43g8.5kcal0g2.8g0g0g
Tonnikala vedessä 988g1032kcal221.7g0g14.8g0g
Purjosipuli 374g86kcal6.8g9g0.7g7.8g
Omena, keskikokoinen 200g748g254kcal1.5g53.1g2.2g13.5g
Persilja 53g15kcal0.7g0.6g0.1g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8896g6460kcal598g772.4g71.8g146g
Valittu annoskoko4448g3230kcal299g386.2g35.9g73g
Annoskoko puolitettuna2224g1615kcal149.5g193.1g18g36.5g
Arvot/100g100g73kcal6.7g8.7g0.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98211