Fetasalaatti Special Laurendo Al Meira

Pese salaatti ja kuivata huolellisesti keittiöpaperin päällä.

Kuori yksi iso punasipuli ja pilko.

Revi kuivatut jääsalaatinlehdet kulhoon ja laita sipuli joukkoon.

Pese 1 iso keltainen paprika ja poista siemenkota.

n.240 g paprikasta jää siemenkodan ym. jälkeen n. 135 g paprikasiivuja.

Pese 4 isoa tomaattia ja poista kannat.

Tulee n.300 g tomaattia.

Ota n. puolikas kurkku ja kuori ja pilko.

n.140g kurkkua.

Lisää Milbona Fetaa puolikas rasiaa, 125g ja leikkaa kuutioiksi.

Sekoita ainekset hyvin ja tarjoile!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka55g5.5kcal0.6g0.4g0.1g0.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Paprika keltainen 68g20kcal0.6g3.4g0.1g1.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g150g31kcal0.9g5.7g0.5g2.1g
Kurkku, tuore70g7kcal0.4g1.2g0.1g0.5g
Fetajuusto, Milbona63g175kcal12.5g0.3g13.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana890g498kcal31g25.8g29.2g10.4g
Valittu annoskoko445g249kcal15.5g12.9g14.6g5.2g
Annoskoko puolitettuna223g125kcal7.8g6.5g7.3g2.6g
Arvot/100g100g56kcal3.5g2.9g3.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157656