Kalkkunakeitto

Kuullota ensin pari minuuttia pilkottuja kasviksia ja punaista currytahnaa.

Lisää vesi ja 2 teelusikallista kasviliemijauhetta.

Keitä kasviksia n.10-15min tai niin kauan kuin kasvikset ovat pehmeitä.

Keittoajan puolessa välissä lisää kypsät kalkkuna filepalat.

Voit tarvittaessa lisätä suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Gunnell
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g49g14kcal0.3g2.9g0.1g1.2g
Kukkakaali 50g12kcal0.9g1.1g0.2g1.2g
Kalkkuna 50g98kcal15.7g0g3.9g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g6.3g2.2kcal0g0.5g0g0g
Juuriselleri 38g12kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g2.5g4.2kcal0.4g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana891g284kcal35.6g13.4g8.6g7.2g
Valittu annoskoko446g142kcal17.8g6.7g4.3g3.6g
Annoskoko puolitettuna223g71kcal8.9g3.4g2.2g1.8g
Arvot/100g100g32kcal4g1.5g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108309