Raparperipiirakka (karppi)

Voi ja makeutusjauhe sekoitetaan.

Lisätään muna ja vispataan, kunnes vaalenee.

Lisätään keskenään sekoitetut mantelijauhot/leivinjauhe/kookoshiu
taleet.

Sekoitetaan hyvin.

Esipaistetaan 175 asteessa n. 10 min. Lisätään päälle rahka-partaäijäseos (kaakaojauheen voi jättää poiskin) sekä pinnalle raparperejä+makeutusta oman maun mukaan (alunperäinen ohje oli tehty omenasta).

Paistetaan vielä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g68g406kcal14.2g4.5g36.5g0g
Kookoshiutale 23g149kcal1.8g1.4g14.6g3.7g
Kananmuna kuoreton 34g48kcal4.2g0.1g3.5g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)85g609kcal0.1g0.1g67.7g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g56g33kcal5.1g2.8g0.1g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)56g71kcal1.9g2.1g5.6g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g17g64kcal0.2g15.9g0g0g
Leivinjauhe 2.8g5kcal0.1g1.1g0g0g
Raparperi 102g34kcal0.7g5.6g0.1g1.4g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten2.8g9kcal0.7g1.3g0.6g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana891g2857kcal58g69.8g257.4g10.8g
Valittu annoskoko446g1428kcal29g34.9g128.7g5.4g
Annoskoko puolitettuna223g714kcal14.5g17.5g64.4g2.7g
Arvot/100g100g321kcal6.5g7.8g28.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179904