Jauhelihapasta

Paista jauheliha.

Soseuta rehut ja kaada jauhelihan sekaan.

Keitä pasta, ja sekoita kaikki ainekset keskenään ja pidä kattilaa hetki jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gallo kuitupasta / spagetti (60g)38g117kcal4.5g23.6g0.6g4.1g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 188g241kcal38.9g0g9.4g0g
Paprika punainen 38g11kcal0.4g1.7g0.1g0.7g
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 3.9g4.3kcal0.3g0.6g0g0.1g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)19g30kcal1.5g0.7g2.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka3.7g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Chili paprika punainen1.9g0.7kcal0g0.2g0g0g
Arla Apetina Feta 3%11g12kcal2g0.2g0.3g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g7.5g22kcal3.7g2.5g0.1g0g
Oliiviöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Tomaatti 94g21kcal0.5g3.2g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana891g1020kcal105g70.6g34.4g13.6g
Valittu annoskoko445g510kcal52.5g35.3g17.2g6.8g
Annoskoko puolitettuna223g255kcal26.3g17.7g8.6g3.4g
Arvot/100g100g115kcal11.8g7.9g3.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197550